Prachtig: Nottingham Forest vervult grootste wens van stokoude supporter

Reacties

De wedstrijd tussen Nottingham Forest en West Ham United van zaterdag werd voor alle thuisfans op de City Ground een mooie dag, want Forest won met 2-0. Voor Vera Hill (92) werd het een middag om nooit meer te vergeten.

Prachtig: Nottingham Forest vervult grootste wens van stokoude supporter
© Nottingham Forest

Hill had altijd een seizoenkaart bij Nottingham Forest, voordat een visuele beperking haar dat plezier ontnam, vijftien jaar geleden. Via via was het de club ter ore gekomen dat de hoogbejaarde dame nog heel graag één keer Mull of Kintyre gezongen zou horen worden, en dan het liefst staand aan de zijlijn.

Dat is precies wat de roodhemden deden. Met Hill langs de lijn werd het lied van Paul McCartney en de wings aangeheven, zoals dat altijd gebeurt bij Forest sinds het nummer eind jaren '70 door de supporters werd geadopteerd. De beelden erbij, die zijn eigenlijk niet met woorden te beschrijven. Die moet je bekijken en koesteren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.