Powel nieuwe spits Roda: 'Met goals helpen bij handhaving'

Reacties

Op zoek naar aanvallende versterking is Roda JC uitgekomen bij Berry Powel. De 33-jarige spits was sinds de winterstop op amateurbasis actief voor Heracles Almelo, maar vertrekt per direct naar de Limburgse club.

Powel nieuwe spits Roda: 'Met goals helpen bij handhaving'

Woensdagmiddag wordt Powel medisch gekeurd in Kerkrade, waarna hij zijn handtekening zal zetten onder een contract tot het einde van het seizoen. Roda JC zit in grote sportieve problemen en ziet in de ervaren aanvaller de oplossing voor het beperkte scorend vermogen.

'Het is allemaal snel gegaan', aldus Powel tegen Voetbal International. 'Roda JC moet alle zeilen bijzetten om in de Eredivisie te blijven en met goals wil ik daar graag bij helpen. Ik ben topfit en daar ben ik Heracles Almelo ook dankbaar voor. Zij hebben mij de mogelijkheid gegeven om mee te trainen en sinds de winterstop op amateurbasis deel uit te maken van de wedstrijdselectie.'

Aangezien Powel geen contract had in Almelo, kan hij per direct van club veranderen. In de afgelopen weken had ook De Graafschap interesse, maar door alle onrust in Doetinchem zag hij af van een overstap.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.