Port Vale baalt van afzeggen Hasselbaink, Porto in de war

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Port Vale baalt van afzeggen Hasselbaink, Porto in de war

'Ik heb Hasselbaink niet genomen omdat de club in opspraak was geraakt wegens racisme. Ik denk dat het niet eerlijk was geweest naar hem toe om hem aan te stellen.'
• Toenmalig clubeigenaar Norman Smurthwaite wilde succesmanager Jerrel Hasselbaink in 2013 graag naar Port Vale halen, maar liet zich beïnvloeden door de misdragingen van supporters van de League One-club. En daar heeft hij spijt van. Naar eigen zeggen verspilde hij meer dan een miljoen euro aan de club met alle uit sportief oogpunt slechte keuzes. Na een nederlaag in het toernooi om de FA Cup zette hij het geldverslindende hobbyproject deze week te koop. (Daily Mail)

• Op de laatste speelronde van de poulefase in de Champions League vallen woensdag de nodige beslissingen. Zo is het voor FC Porto nog de vraag of de club overwintert in het kampioenenbal. In aanloop naar de beslissende uitwedstrijd tegen Chelsea loopt de spanning kennelijk zo hoog op in het Portugese kamp, dat ze de opstelling er niet eens meer op papier krijgen...

lege opstelling porto

• Zoals bekend: Louis van Gaal en Manchester United zijn uitgeschakeld in de Champions League en vervolgen hun weg in de Europa League. Dit tot grote hilariteit op de social media.

'Van Newcastle United-flop naar Champions League-held van PSV, hoe heeft Luuk de Jong dit gedaan?'
Borussia Mönchengladbach verhuurde Luuk de Jong in 2014 een half jaar aan Newcastle United. De samenwerking tussen de Engelse club en de Nederlandse spits liep echter uit op een teleurstelling. Nu, bijna twee jaar later, doet De Jong het enorm goed bij PSV. In het Champions League-duel met CSKA Moskou van dinsdag (2-1 zege) scoorde hij één keer, waardoor hij een grote bijdrage leverde aan het bereiken van de knock-outfase. Dagblad The Chronicle vraagt zich af hoe dit kan.

'We zullen Messi, Neymar en Suárez levend opeten.'
In De Telegraaf laat linksback Joshua Brenet van PSV weten dat hij het liefste tegen Barcelona speelt in de volgende ronde van de Champions League. Bang voor het dodelijke aanvalstrio Lionel Messi, Neymar en Luis Suárez is hij niet.

• Het is vandaag precies vijftien jaar geleden dat Ledley King het snelste Premier League-doelpunt uit de geschiedenis maakte. Namens Tottenham Hotspur scoorde hij al na tien seconden op bezoek bij Bradford City.

Neymar is momenteel niet inzetbaar bij Barcelona maar dat weerhield de Braziliaan er niet van om een nieuwe tatoeage te laten zetten. De afbeelding die hij op zijn kuit heeft laten zetten, refereert aan zijn jeugd in Brazilië.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.