Politie beschermt Messi lookalike, Piqué uitgejouwd bij tenniswedstrijd

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Politie beschermt Messi lookalike, Piqué uitgejouwd bij tenniswedstrijd

• De naam Peza Parastesh zal u in eerste instantie misschien niets zeggen, maar foto's van de 25-jarige Iraniër gaan de afgelopen tijd het hele internet over. De student uit Hamaden lijkt namelijk verdomd veel op Lionel Messi, zó veel zelfs, dat de politie maandag moest ingrijpen. Reza, die er alles aan doet om zoveel mogelijk op de Argentijnse superster te lijken, wordt namelijk bedolven onder de aandacht op straat. De lokale politie besloot hem uit voorzorg mee te nemen naar het politiebureau om grotere chaos te voorkomen.

• De gekte rond de lookalike van Messi deed ons denken aan dit legendarische item over een lookalike van Jaap Stam.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Het is een harde klap. Soms herstel je heel goed van harde klappen, ik heb van de week nog een bokswedstrijd gezien daar dacht ik ook dat er eentje neer ging. Daar zetten we dan maar op in.'
• Jack de Gier gaf met Almere City FC maandagavond een 0-2 voorsprong uit handen in het play-off-duel met Helmond Sport (4-2). De trainer gaf tegenover FOX Sports toe dat dat behoorlijk hard was aangekomen, maar put moed uit de bokswedstrijd tussen Anthony Joshua en Wladimir Klitschko. Eerstgenoemde kwam daarin terug uit een kansloze situatie.

Gerard Piqué was maandagavond aandachtig toeschouwer bij de tennispartij tussen landgenoot David Ferrer en Mikhail Kukushkin op het ATP Masters-toernooi van Madrid. Dat de Barcelona-verdediger zich in het hol van de leeuw bevond, werd wel duidelijk tijdens de wedstrijd. Telkens als Piqué, die zich in de media regelmatig negatief uitlaat over rivaal Real Madrid, in beeld kwam, werd er 'Hala Madrid' gescandeerd. Dat gebeurde zo luidruchtig dat de scheidsrechter zich zelfs genoodzaakt voelde om de wedstrijd even stil te leggen en het publiek tot stilte te manen.

Romelu Lukaku is niet gediend van alle wilde speculaties over zijn toekomst. De begeerde Everton-spits laat zijn volgers weten dat niemand zich ermee moet bemoeien totdat hij met een statement komt.

• Het laatste thuisduel van FC Den Bosch was vrijdag geen doorslaand succes. De wedstrijd werd onderbroken wegens vuurwerk, waarvan ballenjongen Jens het slachtoffer werd. Bovendien raakte een steward onwel tijdens de wedstrijd. Het greep voetbalsupporter Luc van Iersel aan. Hij begon een doneeractie om deze twee onfortuinlijke personen een hart onder riem te steken. Inmiddels staat de teller op ruim zeshonderd euro.

Nederlaag in bizarre wedstrijd deert FC Dordrecht niet

Colin Kazim-Richards pakte dit weekend een prijs met Corinthians. Het mag dan gaan om het staatskampioenschap , de voormalig Feyenoorder was er maar al te blij mee.

Campeão Paulista 2017 #FestaNaFavela #1977 #GringoDaFavela 🇹🇷 🇦🇬 🇧🇷 🇬🇧 🏆 🏆🏆🏆

Een bericht gedeeld door Colin Kazim-Richards (@manlikecolinkazimrichards) op

• Degradatie is zaterdag onafwendbaar geworden voor Darmstadt 98. Maar de naar eigen zeggen 'graag geziene gast, behalve in Hamburg' zwaait met een video twee duels voor het einde met opgeheven hoofd af. 'Geef toe Bundesliga, jullie zullen ons missen.'

• Het zonnetje in huis Patrice Evra komt weer eens met een antwoord op het maandagochtendgevoel, als hij zijn ogen goed heeft uitgewreven.

'Zijn knie is zo sterk dat de artsen zeiden dat ze zoiets nog nooit hadden gezien. Het is bijna onmogelijk zo'n knie te hebben als voetballer met een carrière van twintig jaar. De artsen willen hem na zijn carrière terugzien om onderzoek te doen.'
• Zaakwaarnemer Mino Raiola vertelt in het Zweedse Expressen dat Zlatan Ibrahimovic ook op de operatietafel indruk heeft gemaakt.

• Een dag na de zege tegen Tom Tomsk kon de vlag uit bij Spartak Moskou. Quincy Promes uitte zijn vreugde over de Russische titel met een historische afbeelding uit de tijd dat Rusland nog werd geleid door de tsaar Romanov en gaf daar een hedendaagse invulling aan.

'Wij hebben een ploeg – en daar hoor ik ook bij – die veel praatjes heeft, maar er niet staat als het erop aankomt.'
Jarchinio Antonia veegt de vloer aan met zijn eigen Go Ahead Eagles nadat het doek zondag was gevallen. Het gedrag van teamgenoot Elvis Manu op social media was daarbij tekenend. De huurling stak kort voor de aftrap in Amsterdam Feyenoord nog een hart onder riem. 'Om dit op social media te zetten vind ik een beetje raar', aldus Antonia in De Telegraaf.

'We hebben op de trainingen slechte scheidsrechters, maar dit slaat alles.'
• FC Twente-verdediger Jeroen van der Lely was op zijn zachtst gezegd niet echt gelukkig met scheidsrechter Ed Janssen, die zondag een zuivere goal van Enes Ünal afkeurde wegens hands en zo Sparta Rotterdam behoedde voor puntenverlies. 'Ik heb het net nog teruggezien en moest gewoon lachen toen ik het zag', aldus de verdediger tegen RTV Oost.

'En in de jeugd heb ik een goed record tegen Ajax met Feyenoord. Aan mij zal het niet liggen.'
Jari Schuurman kan zondag in zijn laatste wedstrijd als huurling zijn club Feyenoord een goede dienst bewijzen. Willem II speelt immers tegen Ajax. Overigens verwacht hij dat Feyenoord het op eigen kracht gaat halen. 'Ik ga er vanuit dat Feyenoord zelf gewoon wint van Heracles en zo de titel pakt,' zegt hij in het Brabants Dagblad.

• Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, dreunt deze trambestuurder in Amsterdam bij het naderen van het eindpunt de tussenstand op van Excelsior- Feyenoord. Klantgerichte benadering, zullen we maar zeggen.

• Dat Cristiano Ronaldo iets heeft met hattricks, liet hij zien tegen Atlético Madrid. Tot zijn genoegen heeft zijn zoon die genen ook.

So proud of my boy❤️️❤️️❤️️ hat trick👌👌🙏

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

• Stewards hebben de taak om de orde te handhaven en eventuele onverlaten tegen te houden. Deze man doet zijn werk, maar over het effect hebben we onze twijfels.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.