Pogba ondersteboven van zichzelf, kleedkamerkiekje Albanië

Reacties

Ook tijdens het EK in Frankrijk zijn alle belevenissen van de voetballers te volgen via de verschillende social media. VI maakte een selectie van de meest opvallende posts van de dag.

Pogba ondersteboven van zichzelf, kleedkamerkiekje Albanië

De spin: Pogba
Dat Paul Pogba atletisch is, wisten we al. Maar dat hij tegenwoordig ondersteboven voetbalt, dat wisten we dan weer niet...

Een latertje voor de Zwitsers
Na de groepsfoto (zie hieronder) keek een deel van het nationale team van Zwiterland de zevende en beslissende wedstrijd in de finale van de NBA, de hoogste Amerikaanse basketbalcompetitie. De Zwitsers zagen hoe de Cleveland Cavaliers - met sterspeler LeBron James - voor het eerst in 52 jaar de titel pakte in de Verenigde Staten ten koste van de Golden State Warriors. Door het tijdverschil met de VS werd het een latertje. Pas om half 5 was de finale afgelopen... Hopelijk kunnen ze uitslapen.

Lachende gezichten bij Zwitserland
Even lachen voor de foto... De vreugde bij Zwitserland was groot na het gelijkspel tegen Frankrijk (0-0). Op naar de knock-outfase!

Davis staat stil bij vaderdag
Fijne vaderdag! Steven Davis dacht toch even aan zijn vader ondanks dat de middenvelder een druk programma heeft met het nationale elftal van Noord-Ierland in aanloop naar het duel met Duitsland dinsdagavond.

Happy Father's Day to the main man 😀🙌🏻

Een foto die is geplaatst door Steven Davis (@s_davis_8) op

Behrami groot fan van LeBron James
Voetballers hebben ook hun idolen. De Zwitser Valon Behrami vindt LeBron James een koning! Waarvan akte.

Mustafi feliciteert Albanië
De Duitse international Shkodran Mustafi heeft Albanië gefeliciteerd met de 1-0 zege op Roemenië. De verdediger van Albanese afkomst, die in Duitsland opgroeide, hoopt dat het land zich plaatst voor de achtste finales.

Albanezen zijn blij
De eerste zege op een EK is een feit. Wat een prestatie! Shkëlzen Gashi is trots en gunt zijn volgens een inkijkje in de Albanese kleedkamer.

Skúlason is zich nu al aan het focussen
Ari Skúlason is vastbesloten om de volgende ronde te bereiken met IJsland. Met een koptelefoon op zijn hoofd focust de verdediger zich alvast op het laatste groepsduel van komende woensdag tegen Oostenrijk.

Focus🇮🇸 Now we start focusing on the next one! #AS23 #ISL #euro2016

Een foto die is geplaatst door Ari Skúlason (@ariskulason23) op

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.