Pochettino bewondert Van Gaal: 'Altijd bezig met de jeugd'

Reacties

Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino heeft mooie woorden over voor Louis van Gaal, zondag op White Hart Lane zijn tegenstrever. 'Van Gaal is een geweldige manager.'

Pochettino bewondert Van Gaal: 'Altijd bezig met de jeugd'

Pochettino is al langer bekend met de filosofie van de Amsterdammer. 'Ik ken hem nog van de tijd dat ik bij Espanyol speelde. Van Gaal was toen trainer bij Barcelona en was altijd bezig om jonge spelers te ontwikkelen. Dat deed hij daarvoor bij Ajax ook al', weet Pochettino.

Zondag moet zijn ploeg Manchester United verslaan om zicht te houden op de Engelse titel. De achterstand op koploper Leicester City is na het gelijkspel van Spurs tegen Liverpool opgelopen tot zeven punten.

Tottenham heeft ook nog iets goed te maken tegen Manchester United, dat in het openingsduel van het seizoen met 1-0 te sterk was geweest voor de Londenaren. 'We verdienden toen meer. Maar zo is het voetbal. We gaan zondag vechten voor de overwinning en hopen dat Leicester punten verspeelt. Ik kijk er naar uit om Van Gaal weer te ontmoeten', blikt Pochettino vooruit op het treffen, dat om 17.00 uur begint.

Tottenham kan in de slotfase van het seizoen wel weer beschikken over Jan Vertonghen. De Belg lag er tien weken uit met een knieblessure, maar is op de weg terug.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.