Ploeggenoot plaagt Brobbey met fotoshoot: 'Dat laat ik aan de supersterren'

Reacties

Brian Brobbey prijkt op de cover van de nieuwe editie van Men's Health. De aanvaller van Ajax ging onlangs op verzoek van de makers van het tijdschrift op de gevoelige plaat. Dat wreef Jordan Henderson hem nog even fijntjes in. 

Ploeggenoot plaagt Brobbey met fotoshoot: 'Dat laat ik aan de supersterren'
© Youtube @AFCAjax
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Een cameraploeg van Ajax volgde de fotoshoot van Brobbey. In de video zegt de aanvaller dat Henderson hem vroeg of hij die dag naar huis ging. 'Ik zei: "Nee, ik heb een fotoshoot voor Men's Health." Toen moest hij lachen. Ik vroeg of hij ook zulke shoots deed. "Nee, dat laat ik aan de supersterren", zei hij.'

Brobbey droeg tijdens de shoot andere kleding dan hij normaal doet. 'Misschien mag ik wat meenemen. Misschien ook niet. Anders gaan we straks nog naar De Bijenkorf. Op de club loop ik nog steeds in mijn trainingspakkie en mijn Crocs. Dat is mijn ding, man. Ze lopen lekker.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.