Pikante dubbelrol Streppel bij besprekingen Willem II

Reacties

Willem II gaat op korte termijn om de tafel met de spelers van wie de contracten aflopen. Bekend was al dat de Tilburgse club graag voor ten minste twee seizoenen doorgaat met middenvelder Stijn Wuytens (25). Ook met zijn broer Dries Wuytens (23), van wie de verbintenis eveneens medio 2015 afloopt, gaat coach en technisch manager Jurgen Streppel op korte termijn in conclaaf.

Pikante dubbelrol Streppel bij besprekingen Willem II

Hoewel laatstgenoemde inhoudelijk nog niet op de gesprekken in wil gaan, lijdt het geen twijfel dat Willem II als het aan hem ligt ook verder gaat met de verdediger. 'Onze goede klassering zie ik als een teamprestatie', zegt Streppel. 'En daarin speelt vrijwel elke speler een belangrijke rol.' Ook onder anderen Ben Sahar (25), Charlon Vicento (23), Bruno Andrade (25) en Ali Messaoud (23). Over hen is Streppel eveneens content.

Gesprekken over een nieuw contract hebben in hun geval evenwel geen prioriteit, aangezien Willem II een optie in hun aflopende verbintenis heeft opgenomen, waardoor hun contract automatisch met een jaar verlengd kan worden. Voor Tim Cornelisse (36) geldt dat hij waarschijnlijk aan zijn laatste jaar bezig is in het rood/wit/blauw. Pikant is dat Streppel zelf formeel nog altijd geen uitsluitsel heeft over zijn eigen toekomst in het Koning Willem II Stadion. Hij moet als technisch manager zijn handtekening zetten onder nieuwe verbintenissen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.