Pieters kan nieuwe aanbieding van Stoke verwachten

Reacties

Mark Hughes heeft laten doorschemeren dat Stoke City werk gaat maken van een nieuw contract voor Erik Pieters. Ook Marko Arnautovic kan een aanbieding verwachten.

Pieters kan nieuwe aanbieding van Stoke verwachten

Pieters (27) verscheen dit seizoen in elke competitiewedstrijd van Stoke aan de aftrap. 'Ik voel me hier thuis en sta zeker open voor de gesprekken met de club', liet hij een paar weken geleden al weten. En ook Hughes wil graag door met de verdediger. 'Ik weet zeker dat we met Pieters om de tafel gaan', liet de manager optekenen door The Mirror.

Ook Marko Arnautovic kan volgens hem een nieuwe aanbieding verwachten van de club. De Oostenrijker scoorde dit seizoen al vijf keer, net zo vaak als in zijn vorige twee seizoenen bij elkaar. Een nieuw contract lijkt een kwestie van tijd voor de aanvaller die met twee goals hoogstpersoonlijk Manchester City over de knie legde (2-0). 'De club is zeker geïnteresseerd om hem langer vast te leggen', aldus Hughes.

Pieters en Arnoutovic spelen sinds de zomer van 2013 voor de club uit Stoke-on-Trent, waar ook Ibrahim Afellay en Marco van Ginkel (gehuurd van Chelsea) spelen. De huidige verbintenissen van Pieters en Arnoutovic lopen nog tot medio 2017 bij de gedeelde nummer negen in de Premier League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.