Philips Stadion in Jupiler League thuishaven Jong PSV

Jong PSV werkt komend seizoen zijn thuisduels af in het Philips Stadion. Trainer Darije Kalezic is gelukkig met de keuze.

Philips Stadion in Jupiler League thuishaven Jong PSV

'Het is fijn dat we nu een vaste thuisbasis hebben waar we onze wedstrijden kunnen spelen', zei Kalezic een dag voor het eerste duel van Jong PSV, met Sparta Rotterdam op Het Kasteel.

Lang was nog niet duidelijk wat de thuishaven zou worden. Doordat De Herdgang (nog) niet voldoet aan de eisen, was alleen het Jan Louwers Stadion een alternatief. Na overleg met de KNVB, PSV en de lokale autoriteiten is gekozen voor het Philips Stadion.

Kalezic juicht de keuze toe. 'Dat dat het stadion is, is alleen nog maar mooier voor onze spelers. Zo kunnen ze nog meer kennismaken hoe het ook bij het eerste elftal gaat. Ik denk dat het publiek het ook gaat toejuichen dat we in het stadion gaan spelen. Alles wat betreft Jong PSV en de Jupiler League moet langzaam maar zeker op zijn plaats vallen en daar hebben we tijd voor nodig.'

Jong PSV speelt maandag 12 augustus zijn eerste thuisduel. Excelsior is dan in het Philips Stadion de tegenstander van de Eindhovense beloftes. Uitwijkmogelijkheid is het Jan Louwers Stadion.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen