Pérez (34) laat Riazor ontploffen: droomrentree bij Deportivo La Coruña

Reacties

De opvallende rentree van Lucas Pérez bij Deportivo La Coruña kon nauwelijks beter verlopen. De 34-jarige aanvaller luisterde zijn rentree in zijn geboortestad zondag op met twee doelpunten.

Pérez (34) laat Riazor ontploffen: droomrentree bij Deportivo La Coruña
© Twitter TeleFoot

Pérez kocht vorige week een deel van zijn contract bij Cádiz af om twee niveaus lager terug te keren bij Deportivo La Coruña. Om zijn oude liefde aan promotie te helpen, schoof hij zijn eigen ambities opzij. Zondag keerde Pérez tegen Salamanca terug in het voormalige bastion Riazor. Vlak na rust ontplofte het thuispubliek na de openingstreffer van de voormalig aanvaller van onder meer Arsenal en West Ham United, die vervolgens meerdere keren het logo van Deportivo kuste.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Alberto Quiles verdubbelde de score door een penalty te benutten, opnieuw Pérez zorgde in de extra tijd voor het slotakkoord (3-0). Dat Quiles de strafschop opeiste, vond Pérez niet meer dan logisch. 'Hij heeft alle penalty's genomen en steekt in een ongelooflijke vorm. We willen allemaal ons steentje bijdragen. De wedstrijd was speciaal, omdat ik weer thuis ben. De sfeer was ongelooflijk. Dat is wat we willen, dat het een feest wordt. Dat geeft ons vleugels om door te gaan.'

Na achttien wedstrijden in de Primera División RFEF staat Deportivo op de vierde plaats. Die geeft recht op play-offs om promotie naar de Segunda División. De achterstand op koploper Córdoba bedraagt vier punten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.