Pep legt Kehl zwijgen op, Pellegrini haalt uit naar Mourinho

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Pep legt Kehl zwijgen op, Pellegrini haalt uit naar Mourinho

'Wanneer je 35 punten achterstaat, dan is het beter om te zwijgen.'
• Bayern München-trainer Pep Guardiola heeft op een persconferentie uitgehaald naar Sebastian Kehl. De aanvoerder van Borussia Dortmund had na de bekerzege op Bayern een vileine opmerking gemaakt. 'Dat ze nu de schuld bij de scheidsrechter zoeken, vind ik erg goedkoop. Dat hebben ze vaker gedaan na nederlagen tegen ons. Wanneer je geen penalty kan benutten, dan houdt het gewoon op.'(Sport1)

• De fans van Blackpool hebben een originele manier bedacht om te protesteren tegen eigenaar Owen Oysten. Na een dramatisch seizoen degradeerde Blackpool naar de League One, het derde niveau in Engeland. Met het bestormen van de middencirkel maakten ze in de thuiswedstrijd tegen Huddersfield Town een statement.

'José Mourinho zegt zoveel onbelangrijke dingen: over Chelsea, over scheidsrechters en over andere clubs.'
• Chelsea-manager José Mourinho was de afgelopen weken duidelijk in zijn oordeel over Manchester City. De Portugees vond dat City punten aftrek moest krijgen vanwege het breken van de regels van Financial Fair Play. Dat viel niet goed bij Manuel Pellegrini. 'Ik heb geen mening over wat Mourinho allemaal roept.' (Sky Sports)

• Manager Steve Evans deed dit seizoen een opvallende belofte. Als Rotherham United zich voor de laatste speeldag veilig zou spelen, dan zou hij in strandkleding in de dug-out plaatsnemen. Rotherham ontliep inderdaad degradatie en dus trok Evans een opvallende outfit aan.

'Het is als een marathon, daar moet je na veertig geweldige kilometers ook niet ineens stoppen en gaan wandelen.'
Barcelona koerst af op te titel in de Primera División, maar trainer Luis Enrique blijft op zijn hoede. Hij vergelijkt de Spaanse kampioenstrijd met een marathon. 'Als we al onze wedstrijden winnen, dan maakt het niet uit wat onze tegenstanders doen. We moeten ons blijven concentreren op het pakken van punten.' (FIFA)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.