Pellè heeft geen spijt van panenka-gebaar richting Neuer

Reacties

Graziano Pellè heeft zijn excuses aangeboden voor zijn gemiste penalty in de kwartfinalewedstrijd tegen Duitsland. De Italiaanse spits heeft echter geen spijt van zijn opmerkelijke gebaar richting doelman Manuel Neuer.

Pellè heeft geen spijt van panenka-gebaar richting Neuer

Pellè beeldde uit dat hij voor een stiftje door het midden zou gaan, maar mikte in plaats daarvan ruim naast de hoek waar Neuer naartoe dook. 'Ik was er niet op uit om Neuer te provoceren, dat moeten de mensen niet denken', aldus de ex-speler van AZ en Feyenoord. 'Ik denk dat hij mijn gebaar niet eens gezien heeft, maar ik hoopte dat hij in het midden zou blijven staan. Dat was het enige doel van mijn gebaar.'

'Als ik die penalty had benut, was ik uitgegroeid tot fenomeen. In plaats daarvan verlaat ik het EK met de status waarmee ik arriveerde: als een nobody', ging de speler van Southampton verder.

'Of ik persoonlijk terug kan kijken op een goed toernooi? Daar heb ik nu echt geen boodschap aan. Ik heb mijn strafschop gemist en daarvoor bied ik mijn excuses aan richting alle Italianen', sloot Pellè af.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.