Pechvogel Fletcher rest van het seizoen aan de kant

Opnieuw een zware tegenslag voor Manchester United-middenvelder Darren Fletcher. De Red Devil moet het restant van het seizoen missen, vanwege een operatie aan zijn darmen. Fletcher kampt met een chronische darmziekte.

Pechvogel Fletcher rest van het seizoen aan de kant

De 28-jarige middenvelder moest in november 2011 ook al een tijd lang toekijken in verband met dezelfde problemen. De 4-3 overwinning op Newcastle United op 26 december vorig jaar is de laatste wedstrijd van dit seizoen geweest voor de Schot.

Vorig jaar oktober verklaarde Fletcher zichzelf weer fit, maar gaf aan nooit meer het niveau van zijn vroegere gezondheid te kunnen bereiken. 'Het gaat nooit meer weg, dus daar moet ik mee leven', stelde de Schot destijds.

'Elke dag is weer een gevecht voor me, waar ik op mijn voeding moet letten en bepaalde medicatie moet nemen. Nooit zal ik weer op de honderd procent zitten, maar ik mag blij zijn dat ik de rest van mijn leven deze gezondheid blijf houden. Het is niet ideaal, maar wel te doen.'

Dit seizoen kwam Fletcher tot drie competitiewedstrijden voor The Mancunians waarin hij één keer wist te scoren. Dat was tijdens de thuiswedstrijd tegen Queens Park Rangers (3-1).

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's