PEC Zwolle verwelkomt aanwinsten uit Polen en IJsland

Na Maikel van der Werff en Arsenio Valpoort maken ook de Pool Mateusz Klich en de IJslander Rúnar Már Sigurjónsson de overstap naar PEC Zwolle.

PEC Zwolle verwelkomt aanwinsten uit Polen en IJsland

'Na het vertrek van Joey van den Berg zijn we blij dat we de selectie in elke linie hebben kunnen versterken', zegt technisch directeur Gerard Nijkamp over de transferactiviteiten van PEC Zwolle.

Waar Van den Berg woensdag verhuisde naar SC Heerenveen, daar verwelkomde PEC Zwolle verdediger Van der Werff en aanvaller Arsenio Valpoort. De Overijsselse Eredivisionist voegde daar Klich en Sigurjónsson een dag later aan toe.

De 22-jarige Klich (foto) komt op huurbasis over van VfL Wolfsburg. De Poolse middenvelder kwam in zijn eerste seizoen bij de Bundesliga-club nog niet in actie in de hoofdmacht.

PEC Zwolle heeft verder Sigurjónsson definitief ingelijfd. De 22-jarige middenvelder komt over van het IJslandse Valur. Hij tekent voor de rest van het seizoen met een optie voor nog twee jaar. 'Hij is een jonge speler met veel potentie. Hij krijgt in Zwolle de tijd om te acclimatiseren en zich te ontwikkelen binnen de selectie', aldus Nijkamp.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen