PEC voegt Valpoort en Van der Werff toe aan selectie

Een dag voor het sluiten van de transfermarkt heeft PEC Zwolle zich verzekerd van de komst van twee spelers. Arsenio Valpoort (foto) wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van SC Heerenveen, terwijl Maikel van der Werff van FC Volendam overkomt.

PEC voegt Valpoort en Van der Werff toe aan selectie

Van der Werff is in Zwolle de opvolger van Joey van den Berg, die dinsdag naar Heerenveen vertrok. De 23-jarige Van der Werff heeft een contract tot medio 2015 getekend bij de huidige nummer 14 van de Eredivisie.

'Maikel van der Werff staat al lange tijd op onze scoutingslijst. Door de ontstane situatie, met het vertrek van Joey van den Berg, hebben we direct toegehapt en niet gewacht tot de zomer', aldus technisch directeur Gerard Nijkamp over de Noord-Hollander, die sinds 2009/10 uitkwam voor Volendam.

Ook de van Heerenveen gehuurde Valpoort stond al langer in de belangstelling van Zwolle. De twintigjarige vleugelspits heeft een aflopend contract in Friesland, waardoor hij na een geslaagde tweede seizoenhelft mogelijk op een langer verblijf kan rekenen. 'We verwachten dat hij prima past bij onze club', aldus Nijkamp.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen