PEC Zwolle legt Thomas één jaar langer vast

Reacties

PEC Zwolle heeft het contract van Ryan Thomas met één jaar verlengd. Dat heeft technisch directeur Gerard Nijkamp zojuist bekendgemaakt op FOX Sports in het programma De Tafel van Kees. De 21-jarige Nieuw-Zeelander ligt nu vast tot medio 2019.

PEC Zwolle legt Thomas één jaar langer vast

Club en speler hebben afgelopen week een akkoord bereikt over de nieuwe verbintenis, waarover de gesprekken al enige tijd liepen. In november liet Thomas na afloop van de 5-0 zege op Roda JC Kerkrade al weten dat hij langer bij PEC wilde blijven. Ook trainer Ron Jans deed daar destijds niet mysterieus over. 'Persoonlijk vind ik dat Ryan iets heeft waardoor hij een absolute topspeler kan worden. Hij is heel ambitieus.'

Thomas kwam na de winterstop nog niet in actie voor PEC, omdat hij al sinds december kampt met een knieblessure. De vlugge linksbuiten ontbrak daardoor ook op het trainingskamp in Spanje. Dit seizoen kwam de vijfvoudig international van Nieuw-Zeeland daardoor nog niet verder dan twaalf duels, waarin hij twee keer scoorde. Sinds de in Auckland geboren aanvaller in 2013 neerstreek in Zwolle, was hij goed voor tien doelpunten in 76 officiële duels.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.