PEC Zwolle heeft goede hoop op aanblijven van Mokhtar

Youness Mokhtar (21) blijft dit seizoen bij PEC Zwolle. Dat stelt technisch directeur Gerard Nijkamp van de club uit Overijssel. Na zijn uitstekende debuutseizoen in de Eredivisie werd de vleugelaanvaller in verband gebracht met een vertrek uit het IJsseldelta Stadion.

PEC Zwolle heeft goede hoop op aanblijven van Mokhtar

'Natuurlijk kennen wij ook de geluiden over interesse voor Youness, maar tot op de dag van vandaag hebben we niet concreet met een club gesproken over een overgang van hem', aldus Nijkamp. 'Wij gaan er dus vanuit dat hij dit seizoen gewoon voor ons speelt.'

Mokhtar speelde in de jeugdopleiding van PSV en kwam ook uit voor stadgenoot FC Eindhoven. Sinds afgelopen seizoen komt hij uit voor PEC Zwolle. Trainer Ron Jans gaf vorige week al aan dat zijn club zich met het aantrekken van Feyenoord-huurling Guyon Fernandez al deels heeft ingedekt voor het vertrek van Mokhtar. Behalve in de spits kan Fernandez ook vanaf de zijkanten spelen. In de nieuwe editie van VI leest u een uitgebreid interview met Guyon Fernandez, die bij PEC Zwolle aast op eerherstel na zijn gedwongen vertrek bij Feyenoord. Klik hier om direct te bestellen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen