PEC Zwolle handelt weer slim en behoudt Namli voor de Eredivisie

Reacties

Younes Namli keert terug bij PEC Zwolle. Net als zes jaar geleden wordt de Deen transfervrij overgenomen, ditmaal van Sparta Rotterdam. Namli speelde tussen 2017 en 2019 al in Overijssel, hij werd toentertijd gratis overgenomen van SC Heerenveen.

PEC Zwolle handelt weer slim en behoudt Namli voor de Eredivisie
© Pro Shots

VI meldde donderdag al dat PEC in gesprek was met Namli, dat heeft geresulteerd in een eenjarig contract. De middenvelder annex aanvaller kwam afgelopen seizoen tot dertig wedstrijden voor Sparta, waarvan 26 in de Eredivisie en vier in de afsluitende play-offs om Europees voetbal.

In totaal speelde hij 138 duels op het hoogste niveau van Nederland en daar gaat hij dus wat wedstrijden aan toevoegen. 'Het voelde direct vertrouwd toen ik het stadion van PEC binnenstapte. Ik kwam weer bekenden tegen, maar tegelijkertijd zag ik ook dat de club in de voorbije jaren niet stil heeft gestaan en geprofessionaliseerd is', aldus Namli na zijn terugkeer

Voor PEC is Namli de zesde aanwinst sinds de promotie naar de Eredivisie. Anouar El Azzouzi, Kenneth Vermeer, Ody Velanas, Ferdy Druijf en Zico Buurmeester kwamen eerder al naar Zwolle.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.