PEC sluit langer verblijf Necid in Zwolle niet uit

Reacties

PEC Zwolle legt zich niet neer bij een vertrek van spits Tomás Necid (25) na dit seizoen. De gewezen bekerwinnaar hoopt dat hij zich wil revancheren voor een matige tweede seizoenshelft.

PEC sluit langer verblijf Necid in Zwolle niet uit

De Tsjech keerde in de winter terug bij PEC, waar hij in de eerste competitiehelft als huurling van CSKA Moskou zeer veel indruk maakte. Zijn comeback pakte een stuk minder goed uit.

Zondag tegen FC Groningen (0-1) maakte Necid pas zijn eerste goal van het kalenderjaar. De international is komende zomer vrij man, eerder spraken alle partijen de verwachting uit dat hij dan naar een grotere competitie zou verkassen.

Technisch directeur Gerard Nijkamp: ‘Die kans is ook nog steeds vele malen groter dan dat hij bij ons blijft, maar ik sluit dat zeker niet uit. Voor Tomás is het afgelopen halfjaar onbevredigend verlopen, dat zit hem wel een beetje dwars. Hij heeft het hier nog wel altijd geweldig naar zijn zin, bij hem leeft misschien ook wel de ambitie om zich nog eens van zijn beste kant te laten zien bij PEC. Het is nog vroeg, maar we onderzoeken op de achtergrond wel al de mogelijkheden of we langer met elkaar door kunnen gaan.’

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.