PEC neemt Pool Klich definitief over van VfL Wolfsburg

Mateusz Klich is ook de komende twee seizoenen van PEC Zwolle. De 23-jarige middenvelder komt definitief over van VfL Wolfsburg, waarvan hij het afgelopen half jaar al gehuurd werd.

PEC neemt Pool Klich definitief over van VfL Wolfsburg

Sinds hij eind januari neerstreek in het IJsseldelta Stadion, maakte Klich veel indruk. De Pool speelde dertien competitieduels, waarin hij twee keer scoorde. 'Mateusz is een fantastische speler met veel talent. Er was veel interesse voor hem en wij zijn er trots op dat hij ervoor heeft gekozen om bij PEC Zwolle te tekenen', legt technisch directeur Gerard Nijkamp uit op de clubwebsite.

Ook Klich zelf is blij met de transfer. 'Na afloop van het vorige seizoen wilde ik graag langer in Zwolle blijven. In tegenstelling tot mijn periode bij Wolfsburg kom ik hier aan spelen toe en kan ik belangrijk zijn voor het team. Ik voel het vertrouwen van de club en hoop hier veel en goed te voetballen, zodat PEC in de Eredivisie blijft en ik me weer in de kijker speel van het nationale team.'

Ron Jans, die als trainer Art Langeler opvolgt in Zwolle, kreeg eerder al de beschikking over Kevin Begois (FC Den Bosch), Kamohelo Mokotjo (Feyenoord) en Stef Nijland (PSV).

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen