PEC begint als eerste club in Eredivisie met de training

De vakantie van de profvoetballers is bijna afgelopen. Donderdag begint PEC Zwolle als eerste club in de Eredivisie met de voorbereiding onder leiding van de nieuwe trainer Ron Jans (foto).

PEC begint als eerste club in Eredivisie met de training

Mogelijk staat dan ook voor Vitesse de eerste training op het programma. Peter Bosz, die werd aangesteld als opvolger van Fred Rutten, treft donderdag voor het eerst de selectie van de Arnhemmers en beslist dan of er getraind wordt. Zaterdag speelt Vitesse al zijn eerste oefenwedstrijd; in Scherpenzeel is SV de Valleivogels om 18.30 uur de tegenstander.

Bij ADO Den Haag is vrijdag de eerste training, gevolgd door Jupiler League-kampioen SC Cambuur een dag later. Landskampioen Ajax heeft komende maandag de eerste training gepland. Feyenoord komt woensdag over een week voor het eerst weer in actie.

PSV, dat een tegenvallend seizoen achter de rug heeft, begint het laatst van allemaal; pas op 1 juli begint voor de Eindhovenaren de voorbereeiding op de nieuwe competitie met Phillip Cocu als opvolger van trainer Dick Advocaat. <br /><br />

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen