Krüzen vergezelt 'baas' Bosz van Heracles naar Vitesse

Vitesse heeft in Peter Bosz de opvolger van Fred Rutten gevonden. De 49-jarige trainer komt over van Heracles Almelo, dat ook assistent Hendrie Krüzen ziet vertrekken naar Arnhem.

Krüzen vergezelt 'baas' Bosz van Heracles naar Vitesse

'Peter en Hendrie zijn beiden zeer belangrijk geweest voor Heracles Almelo', legt algemeen directeur Nico-Jan Hoogma uit op de clubwebsite. 'Hendrie is natuurlijk een echte Almeloër en een Heraclied in hart in nieren terwijl ook Peter zeer betrokken was en de club in de vijf jaar dat hij hier gewerkt heeft en naar een hoger plan heeft getild. Wij danken Peter en Hendrie voor hun grote verdiensten voor onze club. De deur staat in Almelo altijd open voor Peter Bosz en Hendrie Krüzen.'

Bosz is bij Vitesse de opvolger van Rutten, die na dit seizoen een nieuw contractvoorstel weigerde. Voor Bosz is Vitesse zijn vierde Nederlandse club als trainer. Voor zijn periode bij Heracles was hij trainer van De Graafschap en AGOVV Apeldoorn. Bij Feyenoord was hij werkzaam als technisch directeur. Als speler was Bosz ooit drie seizoenen voor Vitesse actief.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen