Patstelling in bestuurscrisis SC Heerenveen

Reacties

Na de sportieve dip in de Derby van het Noorden (3-1 nederlaag bij FC Groningen), is het ook op bestuurlijk vlak de komende weken nog niet rustig bij SC Heerenveen.

Patstelling in bestuurscrisis SC Heerenveen

Het stichtingsbestuur, het hoogste orgaan van de club uit Friesland, heeft conform de evaluatie van anderhalve maand geleden voorgesteld dat bepaalde posities in de one tier board (drie uitvoerende personen, drie toezicht-houders en een voorzitter) anders ingevuld dienen te worden.

Voorzitter Jelko van der Wiel (foto) en bestuurslid commerciële zaken Wim Dijk hoeven niet weg, maar er moet wel worden geschoven met bepaalde portefeuilles. Daar zijn Van der Wiel en Dijk afgelopen week niet mee akkoord gegaan, waardoor er een patstelling is ontstaan in het Abe Lenstra Stadion.

Er zijn opnieuw twee kampen, terwijl ook de sponsors via de zakenclub OSSH zich steeds meer laten horen. Vooral commercie is een heikel punt bij SC Heerenveen. Volgens Anne Hettinga, voorzitter van het stichtingsbestuur, moet er binnen een paar weken een nieuw plan komen dat eindelijk een einde maakt aan de bestuurlijke onrust.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.