Pastoor krijgt beschikking over Conboy en Paauwe

NEC voegt met Cees Paauwe (33) en Kevin Conboy (23) twee spelers aan de selectie toe. Beide spelers ondergaan dinsdag de medische keuring in Nijmegen.

Pastoor krijgt beschikking over Conboy en Paauwe

Paauwe wordt de tweede keeper achter Gabor Babos. De Hongaar neemt de positie in het basiselftal in van de naar Ajax vertrokken Jasper Cillissen. Paauwe stond vorig jaar nog onder de lat bij Excelsior en was op zoek naar een nieuwe club. Opmerkelijk is dat de huidige NEC-trainer Alex Pastoor de sluitpost vorig jaar bij de Rotterdammers passeerde ten faveure van Nico Pellatz.

Conboy is eveneens een versterking voor de achterhoede. Hij is een linksback en komt over van het Deense Esbjerg fB. Eventueel kan Conboy ook centraal in de defensie uit de voeten. Voor de Deen moet NEC een transfersom betalen. De Nijmegenaren zagen na vorig seizoen veel vaste krachten vertrekken en tonen zich in de laatste dagen van de transfermarkt nog uiterst actief. Technisch directeur Carlos Aalbers is naast Paauwe en Conboy nog bezig met twee spelers. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's