Parker krijgt droomtransfer naar Tottenham Hotspur

De transfer van Scott Parker (30) van West Ham United naar Tottenham Hotspur is eindelijk afgerond. De controlerende middenvelder had al geruime tijd zijn zinnen gezet op een vertrek bij het gedegradeerde West Ham United.

Parker krijgt droomtransfer naar Tottenham Hotspur

Lange tijd liet de overgang op zich wachten doordat er een ruim verschil tussen vraag en aanbod zat, waarop Parker dinsdag een officieel transferverzoek indiende.

'In deze fase van mijn carrière moet ik in de Premier League spelen, zeker nu ik weer bij de Engelse nationale ploeg zit', vertelt de zesvoudige international, die dit seizoen al vier duels voor West Ham United in het Championship speelde en daarin één keer scoorde.

Het Tottenham Hotspur van middenvelder Rafael van der Vaart werd deze zomer al versterkt door de komst van keeper Brad Friedel (Aston Villa), aanvaller Souleymane Coulibaly (Siena) en Emmanuel Adebayor (gehuurd van Manchester City).

Voor Parker is Tottenham Hotspur zijn vierde Londense werkgever, na Charlton Athletic, Chelsea en West Ham United. Het vertrek van de middenvelder hebben The Hammers intussen opgevangen met het vastleggen van Papa Bouba Diop. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's