Park verhuist van Man Utd naar Queens Park Rangers

Ji-Sung Park staat op het punt om Manchester United voor Queens Park Rangers te verruilen. QPR presenteert de 31-jarige Zuid-Koreaan zodra al het noodzakelijke papierwerk op orde is. Het betrouwbare The Guardian meldt dat de overgang in kannen en kruiken is.

Park verhuist van Man Utd naar Queens Park Rangers

De Londenaren betalen drie miljoen euro voor Park, die bij Man Utd nog een contract tot medio 2013 had. Bij de ploeg van manager Sir Alex Ferguson kon de voormalige PSV’er op steeds minder speeltijd rekenen. Afgelopen seizoen speelde Park slechts in tien competitieduels vanaf de aftrap.

QPR is deze zomer bezig met het binnenhalen van de nodige Premier League-ervaring. De Londense ontsnapte afgelopen maar nipt aan degradatie naar het Championship. Met Robert Green (32), Ryan Nelsen (34) en Andy Johnson (31) haalde het eerder al drie veteranen in huis.

Park is overigens al de tweede speler van Man Utd die de overstap naar Loftus Road maakt. Eerder koos de Braziliaanse vleugelverdediger Fábio voor een tijdelijk verblijf bij de ploeg van trainer Mark Hughes. De 21-jarige international wordt voor het komende seizoen gehuurd van The Red Devils. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's