Pardew ziet kleine kans op debuut De Jong tegen City

Reacties

Siem de Jong is naar alle waarschijnlijk zondag bij de start van de Premier League veroordeeld tot de rol van toeschouwer. Een kuitblessure speelt de aanvaller van Newcastle United parten.

Pardew ziet kleine kans op debuut De Jong tegen City

In tegenstelling tot zijn landgenoten Tim Krul, Daryl Janmaat en Vurnon Anita kwam De Jong zondag niet in actie tegen Real Sociedad, dat in St. James’ Park met 1-0 ten onder ging in de laatste test van The Magpies voor de start van het Premier League-seizoen.

De van Ajax overgenomen aanvaller moet waarschijnlijk zondag tegen Manchester City ook verstek laten gaan. Manager Alan Pardew heeft kleine hoop te kunnen beschikken over De Jong, die sinds het oefenduel met het Nieuw-Zeelandse Wellington Phoenix op 26 juli aan de kant staat met een kuitblessure.

Pardew heeft een streep heeft gezet door een optreden van de met hamstringklachten kampende Cheick Tioté, maar heeft De Jong nog niet helemaal afgeschreven. 'Het zijn twee grote spelers. Idealiter zou ik ze beschikbaar hebben voor Man City. Maar Cheick gaat het zeker niet halen. Siem heeft een kleine kans zondag wat te kunnen betekenen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.