Pardew: 'Seizoen van Krul zit erop door deze blessure'

Tim Krul kan door zijn zondag opgelopen schouderblessure zijn werkgever Newcastle United niet meer van dienst in de laatste zes competitieduels. Dat vertelde trainer Alan Pardew kort na de verloren derby tegen Sunderland (0-3), waarin Krul na 56 minuten het strijdtoneel verliet.

Pardew: 'Seizoen van Krul zit erop door deze blessure'

Bij een botsing en daarop volgende val blesseerde Krul zich aan zijn schouder, waardoor hij niet verder kon. Na afloop bleek dat de Oranje-international een schouderfractuur had opgelopen. Hoewel een definitieve diagnose nog moet volgen, zou dat inderdaad het einde van zijn seizoen betekenen.

Pardew toonde zich al allesbehalve positief. 'Het seizoen van Krul zit erop door deze blessure.' Voor de Nederlander is de kwetsuur een hard gelag. Eerder dit seizoen was hij door een elleboogblessure, en later nog eens door een enkelkwetsuur, al weken uit de roulatie.

Zonder Krul moet Newcastle United handhaving zien te realiseren. De formatie van Pardew bezet momenteel de dertiende plaats met maar vijf punten voorsprong op nummer achttien Wigan Athletic.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen