Pardew onder druk: 'De toekomst ligt niet in mijn handen'

Reacties

Newcastle United wacht na zes wedstrijden nog altijd op zijn eerste overwinning in de Premier League, dus neemt de druk op manager Alan Pardew toe. En juist dat kan het team niet hebben.

Pardew onder druk: 'De toekomst ligt niet in mijn handen'

'Er staat enorm veel druk op mij en dat straalt af op het team', reageerde Pardew na de 1-0 nederlaag op bezoek bij Stoke City maandag. 'Ik moet nu sterk blijven, al ligt de toekomst niet in mijn handen. Ik ben een professionele manager met een contract, die er alles aan doet om het team op een zo goed mogelijke manier te leiden.'

De fans van Newcastle United laten er geen twijfel over bestaan: Pardew moet weg.
De fans van Newcastle United laten er geen twijfel over bestaan: Pardew moet weg.

Pardew werd in december 2010 aangesteld als opvolger van de ontslagen Chris Hughton en leidde de club uit Noord-Engeland in het seizoen 2010/11 naar de twaalfde plaats. De jaargang daarop eindigden The Magpies knap als vijfde in de Premier League, waarop Pardew werd beloond met een nieuw contract tot de zomer van 2020.

Maar de fans van Newcastle United zien Pardew het liefst zo snel mogelijk vertrekken, terwijl clubeigenaar Mike Ashley voor het bezoek aan Stoke City liet doorschemeren dat een overwinning nodig was om aan te blijven. De kans is dus groot dat Vurnon Anita, Daryl Janmaat, Siem de Jong en Tim Krul spoedig een nieuwe trainer hebben.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.