PAOK niet opgewassen tegen Ajax Onder-19 en Sierhuis

Reacties

Ajax Onder-19 heeft zich ten koste van de leeftijdsgenoten van PAOK Saloniki geplaatst voor de volgende ronde in de UEFA Youth League. De Amsterdammers kwamen na de zege in Griekenland niet meer in de problemen en wonnen ook in eigen huis: 2-1.

PAOK niet opgewassen tegen Ajax Onder-19 en Sierhuis

Dankzij goals van Justin Kluivert en Kaj Sierhuis (foto) op Griekse bodem beschikten de Ajacieden over een uitstekende uitgangspositie. Het was Sierhuis die wederom van zich deed spreken tegen PAOK. De spits brak in de 73ste minuut de ban door een strafschop te benutten.

Slechts twee minuten na de openingstreffer was het opnieuw raak en wederom was Sierhuis de gevierde man. Dit keer scoorde de aanvaller met een kopbal uit een voorzet van Zian Flemming. Kostas Dimitriou deed nog wat terug door de eer te redden met de 2-1, maar daar bleef het bij.

Youth League
De Youth League is een jeugdtoernooi waarbij enerzijds sprake is van exact dezelfde poule-indeling als in de Champions League. Later in het toernooi kunnen overige ploegen uit het andere gedeelte instromen. Voor Ajax wacht nu een play-off tegen een van de nummers twee uit de poulefase.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.