PAOK heeft boegbeeld Athanasiadis terug voor duel met Ajax

Reacties

Op weg naar de confrontatie met Ajax in de derde voorronde van de Champions League op dinsdag probeert PAOK Saloniki twee spelers klaar te stomen. Spits Stefanos Athanasiadis lijkt het gevecht tegen de klok te winnen, voor rechtsback Léo Matos wordt dat lastiger.

PAOK heeft boegbeeld Athanasiadis terug voor duel met Ajax

Lange tijd stond er een vraagteken achter de inzetbaarheid van Athanasiadis in de derde voorronde van de Champions League. De aanvoerder en clubtopscorer van PAOK kampte met een bovenbeenblessure, maar trainde zaterdag weer volop mee met de groep. De Griekse club voegde op de clubwebsite toe dat hij geen hinder meer ondervond van zijn kwetsuur en dus lijkt Athanasiadis van de partij te zijn in Amsterdam.

Uit voorzorg ontbrak Athanasiadis donderdag in het laatste oefenduel van PAOK op weg naar Ajax. Tegen Apollon Limassol (1-1) kreeg trainer Vladimir Ivic desondanks een domper te verwerken. Léo Matos ging halverwege de eerste helft met hamstringklachten naar de kant en de dertigjarige Braziliaan heeft sindsdien slechts individueel getraind. Stelios Kitsiou geldt als alternatief op de positie van rechtsback.

Dinsdag wordt om 20.45 uur het Champions League-kwalificatieduel tussen Ajax en PAOK in gang gezet. Acht dagen later volgt de return in Griekenland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.