Palace geeft signaal af aan Engelse top met nieuw contract Zaha

Reacties

Bijna een week na het sluiten van de transfermarkt in de Premier League heeft Crystal Palace opnieuw een belangrijke slag geslagen. Nadat de club er eerder al in was geslaagd Wilfried Zaha uit de handen van de Engelse top te houden, heeft de 25-jarige aanvaller nu zijn contract verlengd tot medio 2023.

Palace geeft signaal af aan Engelse top met nieuw contract Zaha

Zaha lag al langdurig vast. Het ging dan ook vooral om het verbeteren van de financiële voorwaarden. Het is een beloning voor de sterke prestaties van de Ivoriaans international, die vorig seizoen negen keer scoorde voor Crystal Palace in de Premier League en afgelopen zaterdag tijdens de eerste speelronde van het nieuwe seizoen meteen weer trefzeker was tegen Fulham (2-0).

Dat Zaha nog altijd op Selhurst Park speelt, is dan ook pure winst voor The Eagles. De voormalig aanvaller van Manchester United, die drieënhalf jaar geleden terugkeerde na een mislukt avontuur op Old Trafford, kon deze zomer rekenen op interesse van clubs als Chelsea en Tottenham Hotspur. De hoge vraagprijs, naar verluidt circa 75 miljoen euro, schrikte hen echter af.

Nu Zaha alsnog zijn contract heeft verlengd, nadat gesprekken volgens Engelse media eerder deze zomer nog waren vastgelopen, staat in ieder geval vast dat Crystal Palace ook in de toekomst weer de hoofdprijs kan vragen voor de zelfopgeleide sterspeler. 'Dit is een geweldige dag voor iedereen bij Palace', zegt voorzitter Steve Parish. 'Wilf heeft dit volledig verdiend.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.