Özil krijgt bijval van fan, Blatter verrast door Messi

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Özil krijgt bijval van fan, Blatter verrast door Messi

• Een boekje, een paar (gekleurde) potloden, een creatief brein en een camera: dat zijn de ingrediënten voor een YouTube-filmpje. Dit keer de vijf mooiste goals van dit WK, met daarin twee Nederlandse doelpunten. Arjen Robben en Robin van Persie figureren in dit kunststukje.

Mesut Özil deelde eerder op Twitter al een kleine sneer uit naar zijn criticasters. Nu krijgt de Duitse middenvelder ook wat bijval van een fan.

• FIFA-voorzitter Sepp Blatter zegt dat hij niets met de verkiezing van de beste speler van het WK te maken heeft gehad. Hij zat naar eigen zeggen niet in de jury, maar spreekt wel van andere 'onpartijdige juryleden'. Toch was hij naar eigen zeggen een beetje overdonderd toen hij zag dat Lionel Messi de prijs had gewonnen.

'Zal ik diplomatiek zijn of zal ik de waarheid zeggen?', reageert hij met een lach op zijn gezicht op een vraag over de uitverkiezing van de Argentijn. 'Ik was eerlijk gezegd een beetje verrast toen ik Messi naar boven zag komen om de Gouden Bal op te komen halen. Toch kun je niet zeggen dat hij niet beslissend is geweest voor Argentinië. Als je kijkt naar het begin van het toernooi, en naar de redenen waarom zij in de finale terecht zijn gekomen, dan zijn de doelpunten van hem wel doorslaggevend geweest.'

Hieronder het filmpje van de persconferentie:

• Na zijn zestien reddingen in de achtste finale tegen België kan doelman Tim Howard niet meer stuk in de Verenigde Staten. Er worden hem vele aanbiedingen gedaan, waar de keeper van Everton vast en zeker op in zal gaan. De kassa rinkelt in huize Howard, maar dat geld zal niet zo snel meer naar een tattoo-shop gebracht worden. Er is namelijk geen plek meer over op zijn ingekleurde torso, zo is te zien op de cover van het Amerikaanse magazine Addweek.

• Een andere torso: die van Brendan Rodgers. Op het strand in Brazilië showt de manager van Liverpool het nieuwe, dit keer erg rode, 'shirt' van zijn ploeg.

• PEC Zwolle heet Dimitrios Ferfelis welkom. Hij is alweer de derde Griek bij de club en dat is volgens dit Twitter-account niet zo gek. De Zwollenaren zouden zelfs overwegen om de clubnaam te veranderen in PEC Zwollos. De nieuwe goaltune moet de Syrtaki worden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.