Owusu-Abeyie vindt zichzelf niet fit genoeg voor Cambuur

Reacties

Quincy Owusu-Abeyie heeft zijn stage bij SC Cambuur zelf afgebroken. De 29-jarige Ghanees vindt dat hij op dit moment niet fit genoeg is om aan te sluiten bij de selectie van de Leeuwarders.

Owusu-Abeyie vindt zichzelf niet fit genoeg voor Cambuur

Twee weken geleden dook Owusu-Abeyie ineens op bij het beloftenelftal van Cambuur om zijn conditie op peil te houden. De vleugelaanvaller zat sinds zijn vertrek bij het Portugese Boavista in februari 2015 zonder club. Owusu-Abeyie trainde de afgelopen weken mee bij de beloften van Cambuur, maar merkte dat hij op dit moment niet fit genoeg is om van waarde te kunnen zijn voor de club. De aanvaller gaat zich nu eerst concentreren op zijn eigen fitheid, daarna keert hij mogelijk nog terug bij Cambuur.  

Owusu-Abeyie brak ruim tien jaar geleden door tijdens het WK Onder-20 met Oranje, maar werd daarna een voetbalnomade. Hij begon zijn carrière bij Arsenal en speelde vervolgens bij Spartak Moskou, Celta de Vigo, Birmingham City, Cardiff City, Portsmouth, Al Sadd, Málaga, Panathinaikos en Boavista. In de tussentijd kwam hij achttien keer uit voor het nationale elftal van Ghana (foto). Owusu-Abeyie kwam nog nooit uit in de Eredivisie.

Cambuur haalde in de transferperiode met Kevin van Veen en Rai Vloet twee aanvallende versterkingen naar Leeuwarden. Daar tegenover staat het vertrek van Bartholomew Ogbeche (Willem II).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.