Overgewicht Ebecilio wekt woede bij Mordovia

Reacties

Het is vrijwel uitgesloten dat Lorenzo Ebecilio volgende maand zijn rentree maakt bij Mordovia Saransk, de huidige nummer tien van de Russische Premjer Liga. Met liefst acht kilo overgewicht keerde de voormalig Ajacied terug van zijn vakantie.

Overgewicht Ebecilio wekt woede bij Mordovia

'Onacceptabel', zo stelt een furieuze hoofdtrainer Yuri Semin in gesprek met de Russische media over de van Metallurg Donetsk gehuurde aanvaller. 'In deze vorm is hij niet klaar voor de start van de tweede seizoenshelft.'

Sinds Mordovia Saransk de voorbereiding startte werkte Ebecilio een extra individueel trainingsprogramma af. Intussen heeft de vleugelspits het overgewicht teruggebracht tot naar verluidt vier kilo. 'Maar het kan niet zijn dat een prof in deze staat bij zijn club terugkeert', aldus Semin.

De clubleiding had grote verwachtingen van Ebecilio voor de tweede seizoenshelft, die op 2 maart aanvangt met de bekerwedstrijd tegen Kuban Krasnodar. Want de Noord-Hollander speelde pas één duel voor Mordovia Saransk. Tijdens de eerste speelronde tegen Oeral brak hij een scheenbeen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.