Oranje verwerkt kater in aanloop naar troostduel

Reacties

Het is donderdag 10 juli. Wat staat er vandaag allemaal op het programma tijdens het WK in Brazilië? Alles wordt dagelijks op een rij gezet door Voetbal International.

Oranje verwerkt kater in aanloop naar troostduel

Oranje
Uiteraard staat bij Oranje alles in het teken van het verwerken van de kater van de uitschakeling. Argentinië was na strafschoppen met 2-4 te sterk in de halve finale.

Het Nederlands elftal traint donderdagmiddag om 11.30 uur (plaatselijke tijd) in São Paulo. De ploeg van bondscoach Louis van Gaal zal rustig uitlopen na de uitschakeling in de halve finale tegen Argentinië. Boviendien zal worden gekeken wie er nog in actie kunnen komen. De nodige spelers, onder wie Bruno Martins Indi, zijn niet meer helemaal okselfris na de halve finale.

Donderdagavond vliegt Oranje richting de hoofdstad Brasilia, waar het zaterdag de strijd om de derde plaats zal afwerken tegen Brazilië.

VI Oranje
Er is donderdag één uitzending van VI Oranje: om 20.30 uur op RTL 4. Presentator Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zijn de vaste tafelgasten in het Kurhaus te Scheveningen en bespreken de WK-actualiteit met twee gasten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.