Oranje komt bijeen in Noordwijk

Reacties

De spelers van het Nederlands elftal hebben zich maandagavond rond 22.30 uur verzameld bij Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Donderdag staat in Bari het oefenduel met Italië op het programma en op 9 september begint Oranje in Praag aan de EK-kwalificatiecyclus tegen Tsjechië.

Oranje komt bijeen in Noordwijk

Bondscoach Guus Hiddink kreeg in de aanloop naar vandaag te maken met liefst vijf afmeldingen. Rafael van der Vaart was de eerste die verstek liet gaan, waarna Arjen Robben, Klaas-Jan Huntelaar, Jordy Clasie en Ron Vlaar volgden. Luciano Narsingh, Virgil van Dijk en Gregory van der Wiel werden als vervangers opgeroepen.

Zodoende werkt Hiddink, die zelf aan de vooravond van zijn tweede ambtstermijn als keuzeheer van Oranje staat, met 23 in plaats van 25 spelers toe naar de eerste interlands na het WK. Overigens is het niet uitgesloten dat er nog spelers terugkeren voor het uitduel met Tsjechië.

Oranje werkt dinsdag in De Arena een training af. Woensdag vertrek het gezelschap naar Bari, waar in de avonduren getraind zal worden. Donderdag is de aftrap tegen de formatie van Antonio Conte, die debuteert als bondscoach bij de Azzurri, om 20.45 uur.

Na het duel met Italië zal Oranje afreizen naar Oostenrijk, waar de voorbereiding op het eerste kwalificatieduel zijn vervolg zal krijgen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.