Oranje-jeugdinternational verlengt contract bij Benfica ondanks interesse buitenland

Reacties

Kyanno Silva heeft zijn contract bij Benfica verlengd. De achtienjarige vleugelaanvaller is bezig aan zijn derde seizoen in Lissabon, nadat hij de overstap maakte uit de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam.

Oranje-jeugdinternational verlengt contract bij Benfica ondanks interesse buitenland
© Pro Shots

Silva is een linksbenige rechtsbuiten die bekendstaat om zijn frivoliteit en techniek. De international van Oranje onder-19 scoorde dit seizoen onder andere tegen Real Sociedad in de Youth League.

De Portugese Nederlander staat volgens diverse Engelse media in de belangstelling van topclubs als Liverpool en Borussia Dortmund, maar lijkt prima op zijn plek te zitten bij Benfica. 'Het is een grote club, ik ben heel blij', vertelt hij op de website van de club. 

'Ik ben goed opgevangen door mijn teamgenoten en echt gegroeid als speler. Ik ben blij dat ik nog een aantal jaar voor deze club kan spelen. Ik wil veel scoren en op een dag mijn debuut maken in het eerste elftal', sluit Silva hoopvol af.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Benfica
Meer over Benfica
Meer UEFA Youth League
Meer over UEFA Youth League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.