Oranje besluit op Nederlandse bodem in uitverkocht huis

De WK-kwalificatie-interland van het Nederlands elftal tegen Hongarije is uitverkocht. Vrijdag zal de Amsterdam Arena volledig gevuld zijn.

Oranje besluit op Nederlandse bodem in uitverkocht huis

Het Oranje van bondscoach is al geplaatst voor het WK van 2014. De laatste WK-kwalificatie-interland op eigen bodem zal worden gadegeslagen door ruim vijftigduizend supporters (de officiële maximale capaciteit bedraagt 53.031 supporters).

Oranje treedt vrijdag in de Amsterdam Arena aan in een geheel oranje tenue. De Hongaren zullen volledig wit voor de dag komen.

Turkije
Dinsdag besluit Oranje de WK-kwalificatiecampagne in Turkije. De verwachting is dat het duel in het Sükrü Saraçoglu-stadion, de thuisbasis van Fenerbahçe, ook volledig uitverkocht zal raken. Dan zouden vijftigduizend supporters, waaronder 650 Oranje-fans, de interland kunnen bijwonen.

Oranje zal in Turkije in het witte shirt, met rood en blauwe accenten aantreden. De Turken verschijnen in een volledig rood tenue aan de aftrap. Voor Dirk Kuijt, die onder contract staat bij Fener, staan zodoende in de komende twee interlands eigenlijk twee thuiswedstrijden  op het menu.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen