Opvolger Clasie imponeert als Feyenoord-regisseur

Reacties

Met Jordy Clasie (foto) als aandachtig toeschouwer versloeg Feyenoord zondag Fortuna Düsseldorf (2-0). Marko Vejinovic stond aan de basis van de openingstreffer en deed daarmee waarvoor hij is aangetrokken: Clasie doen vergeten.

Opvolger Clasie imponeert als Feyenoord-regisseur

Feyenoords aanvoerder staat op het punt te vertrekken naar Southampton. Feyenoord en The Saints hopen na het weekeinde een overeenkomst te sluiten over de transfer van de international.

Feyenoord heeft al vooruitgelopen op een vertrek van Clasie met het aantrekken van  Vejinovic. Die speelde zondag als controlerende middenvelder een prima wedstrijd, voordat hij een kwartier voor tijd werd gewisseld. De van Vitesse overgekomen spelmaker regisseerde het spel van Feyenoord dat in vrijwel zijn sterkste opstelling speelde, behalve Dirk Kuijt en Jean-Paul Boëtius.

Clasie bekeek het duel langs de kant van het veld, met zijn mobiele telefoon in de aanslag. De onderhandelingen met Southampton lopen. The Saints van manager Ronald Koeman hopen de middenvelder snel binnen te halen voor een bedrag van rond de tien miljoen euro.

Vanaf de zijlijn zag Clasie het duel tussen de Rotterdammers en de nummer 8 uit de Tweede Bundesliga traag op gang komen. Feyenoord kwam via Colin Kazim-Richards op 1-0 en kreeg daarna nog wat aardige kansen. De Duitsers waren na rust enkele keren gevaarlijk, voordat El Ahmadi, ook invaller, met een afstandsschot de eindstand bepaalde op 2-0.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.