Opvallend moment broekpoeper Ramos, Messi verwelkomt derde zoon

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Opvallend moment broekpoeper Ramos, Messi verwelkomt derde zoon

• Een opvallend moment bij Eibar - Real Madrid. Sergio Ramos stapte na 73 minuten van het veld, spurtte naar de kleedkamer en keerde vijf minuten later terug. 'Hij had het een beetje in zijn broek gepoept en ging naar het toilet. Dat is alles', legde Real-coach Zinedine Zidane na afloop van de 1-2 zege uit. Kan gebeuren...

Lionel Messi werd vanwege privé-omstandigheden niet opgenomen in de wedstrijdselectie van Barcelona tegen Málaga en inmiddels is duidelijk waarom hij zaterdagavond zal ontbreken: de sterspeler van Barça is vandaag opnieuw vader geworden. Ciro Messi is het derde zoontje van Messi en zijn Antonella Roccuzzo. Van harte!

• Feyenoord speelt zondag tegen AZ en dat is een speciaal duel voor Marko Vejinovic, die vanwege een zware kruisbandblessure overigens sowieso niet mee zal doen. De middenvelder van Feyenoord wordt dit seizoen verhuurd aan AZ en duimt voor een zege van de Alkmaarders: 'Ik ben door Feyenoord verhuurd aan AZ, dus ik steun nu mijn huidige ploeggenoten', zegt hij op de website van Feyenoord. 'Maar ik volg Feyenoord natuurlijk ook nog op de voet. Ik vind het jammer dat het dit seizoen minder goed gaat dan in het vorige kampioensjaar. Feyenoord - AZ zal ik wel met gemengde gevoelens volgen vanaf de tribune.'

• José Mourinho heeft wel een idee waarom Alexis Sánchez momenteel nog geen hoge toppen scheert bij Manchester United. 'Hij kwam op het slechtst denkbare moment binnen: in de winter', legt de Portugees uit in Engelse media. 'Daarom ben ik een tegenstander van winteraankopen.' Waarom Mourinho in januari dan toch besloot om de Chileen over te nemen van Arsenal? 'Dit was een kans die we niet mochten laten schieten. Volgend seizoen zal het zeker beter gaan, dan is hij ook vertrouwd met onze speelstijl.'

Ronaldo is toegetreden tot de Hall of Fame van Internazionale. Rond het 110-jarig bestaan van de Serie A-club werd de Braziliaan verkozen tot beste aanvaller in de geschiedenis van de Nerazzurri. 'Een enorme eer, zoveel kampioenen hebben voor deze club gespeeld', aldus Ronaldo, die tussen 1997 en 2002 uitkwam voor Internazionale.

• Heracles Almelo-trainer John Stegeman etaleerde vrijdagavond na de derbyzege op FC Twente zijn skills als fotograaf. Een fraaie compositie.

• Over Heracles Almelo gesproken: Brandley Kuwas was vrijdag op dreef tegen de provinciegenoot. De buitenspeler werd deze week 'geüpgraded' - kreeg een betere status - op FIFA 18, een beloning voor zijn goede optredens van de laatste tijd. 'Ik kreeg een berichtje van onze eSporter. Of ik het spel zelf speel? Nee, ik speel schietspellen', liet Kuwas weten in gesprek met FOX Sports.

• Een opvallende speler in de selectie van Hamburger SV voor de uitwedstrijd tegen Bayern München van zaterdag. Zal 'team bus' een basisplaats krijgen? De bus parkeren zou in elk geval geen slecht advies zijn voor HSV, dat de afgelopen seizoenen de ene na de andere ruime nederlaag leed in de Allianz Arena.

'Ik houd er niet van om op maandag te spelen. In het weekend zijn de mensen veel meer betrokken. Het is heel raar dat iedereen klaar is op maandag, maar dat wij nog in actie moeten komen.'
• Voorafgaand aan het maandagse duel met Stoke City plaatst Pep Guardiola tijdens een persconferentie zijn vraagtekens bij de speeldag. Onlangs verloor hij met Manchester City op een maandag van League One-club Wigan Athletic in het FA Cup-toernooi.

• Het is zaterdag precies twintig jaar geleden dat toenmalig Bayern München-trainer Giovanni Trapattoni volledig uit zijn slof schoot bij een persconferentie. Nog steeds de moeder aller woede-uitbarstingen, wat ons betreft.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.