Opmerkelijk: Sahin moet arbitrage beschermen tegen eigen spelers

Reacties
Opmerkelijk: Sahin moet arbitrage beschermen tegen eigen spelers
© beIN Sports
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

De gemoederen liepen dinsdag hoop op na de wedstrijd tussen Antalyaspor en Fenerbahçe. De bezoekers wonnen met 1-2 door twee goals van Michy Batshuayi. Na afloop was de scheidsrechter de gebeten hond bij de spelers van Antalyaspor en moest trainer Nuri Sahin inspringen.

Antalyaspor
Antalyaspor
1 - 2
Fenerbahçe
Fenerbahçe

Verschillende spelers van de Turkse club waren schijnbaar niet tevreden met het optreden van de arbitrage en wilden na het laatste fluitsignaal verhaal halen. Dat was niet besteed aan Sahin, die met zijn armen wijd voor arbiter Kadir Saglam ging staan om zijn spelers en ook assistent-trainer Fons Groenendijk bij hem weg te houden.

De inspanningen van Sahin hadden niet helemaal het gewenste effect, want Saglam deelde na afloop toch de rode kaart uit aan een van de spelers van Antalyaspor. De trainer wilde na afloop niet over de arbitrage praten. 'Daar krijgen we de punten toch niet mee terug', gaf hij aan op de persconferentie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Antalyaspor
Meer over Antalyaspor
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.