Opmerkelijk: Inter-boegbeeld Zanetti wordt geweigerd bij CL-loting

Reacties

Javier Zanetti zou toch een bekend gezicht moeten zijn op de burelen van de UEFA, maar de Argentijnse clubicoon van Internazionale moest maandag grote moeite doen om naar binnen te worden gelaten bij de loting van de Champions League.

Opmerkelijk: Inter-boegbeeld Zanetti wordt geweigerd bij CL-loting
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Zanetti was zelf jarenlang actief in het miljardenbal met Inter, dat hij in 2010 nota bene nog won. Van 1995 tot 2014 speelde de voormalige vleugelverdediger in totaal liefst 858 duels voor de Nerrazzurri, een record. En in al die jaren is de inmiddels vijftigjarige vicevoorzitter van Inter bovendien geen spat veranderd.

Toch mocht hij maandag niet meteen naar binnen toen hij zich meldde om de loting voor de achtste finale van de Champions League in Nyon bij te wonen. Zanetti had zijn papieren blijkbaar niet bij zich, maar dat zou met zijn staat van dienst niet direct een probleem hoeven op te leveren. Toch deed de beveiliger moeilijk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Pas na lang aandringen mocht Il Capitano doorlopen en zien hoe Inter bij de loting werd gekoppeld aan Atlético Madrid, de club van zijn oude ploeggenoot Diego Simeone. 'Atlético is een moeilijke tegenstander. Ik ken Simeone erg goed, we waren ploeggenoten, vrienden', reageerde Zanetti. 'Het zullen twee geweldige wedstrijden worden.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.