Opgeluchte Memphis grapt: 'Ben jij van Saint-Étienne?'

Reacties

Memphis Depay maakte een opgeluchte indruk na zijn eerste doelpunt in dienst van Olympique Lyon. Zijn prima invalbeurt en de overwinning tegen Nancy (4-0) stemden hem tevreden, al was de Oranje-international de pijnlijke nederlaag tegen rivaal Saint-Étienne nog niet vergeten.

Opgeluchte Memphis grapt: 'Ben jij van Saint-Étienne?'

Lyon ging afgelopen zondag in de Derby du Rhône met 2-0 onderuit tegen Saint-Étienne, een wedstrijd waarin Memphis geen indruk maakte en van sportkrant L'Équipe zelfs het rapportcijfer 2 kreeg voor zijn optreden. Tegen Nancy begon de Nederlander op de reservebank, maar nog voor het einde van de eerste helft kwam hij alsnog in de ploeg voor de geblesseerde Mathieu Valbuena.

Vervolgens hielp Memphis zijn ploeg om het duel in het slot te gooien. Eerst versierde de ex-PSV'er een strafschop, die werd benut door Alexandre Lacazette, en even later was Memphis zelf de gevierde man door de 4-0 te maken. In gesprek met de Franse media gaf de aanvaller achteraf aan dat de zeperd van zondag nog vers in het geheugen zit.

'We weten dat we een zeer belangrijke wedstrijd tegen Saint-Étienne hebben verloren, maar we hebben de steun van het publiek hard nodig', zei de Nederlander, die zichtbaar opgelucht was. Dat bleek ook wel uit het dolletje dat hij had met een Franse verslaggever. 'Ben jij van Saint-Étienne?', vroeg Memphis aan de journalist, wijzend op zijn microfoon, die gesierd was door de clubkleuren van Les Verts.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.