Operatie noodzakelijk voor geblesseerde Bazoer

Reacties

Riechedly Bazoer ontkomt niet aan een operatie. De middenvelder van VfL Wolfsburg is naar verwachting weer fit bij de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Operatie noodzakelijk voor geblesseerde Bazoer

Bazoer ontbrak zaterdag door een schorsing bij het dramatische duel met Hamburger SV (2-1). Een dag later ging het mis tijdens de training. Met een golfkarretje werd hij naar de kleedkamer gebracht.

Onderzoek heeft maandag uitgewezen dat het gaat om schade aan een binnenband en een gescheurde meniscus. Een operatie is noodzakelijk om de schade te repareren. Bazoer moet zich daarom richten op het nieuwe seizoen. Hij is waarschijnlijk weer fit als de training voor het nieuwe seizoen in juli begint.

De twintigjarige middenvelder is door de knieproblemen veroordeeld tot de rol van toeschouwer bij de barrage tegen Eintracht Braunschweig om één plaats in de Bundesliga. Die Wölfe zijn in voorbereiding op die dubbele confrontatie neergestreken in De Lutte.

Trainer Andries Jonker verwacht in Twente zijn ploeg in alle rust te kunnen klaarstomen voor de barrage. 'Omdat Ajax zich twintig jaar in De Lutte heeft voorbereid op een nieuw seizoen, weet ik dat we daar onder de beste omstandigheden kunnen werken. We willen ons in alle rust voorbereiden. Dat is het belangrijkste en dat kan daar in ieder geval', aldus de coach op de clubwebsite.

HSV verricht klein wonder en stuurt Wolfsburg naar play-offs
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.