Open sollicitatie van Braziliaan Raffael bij Löw

De Duitse bondscoach Joachim Löw kan een beroep doen op Raffael. De Braziliaanse spits ziet het zitten voor zijn huidige voetballand uit te komen.

Open sollicitatie van Braziliaan Raffael bij Löw

'Ik droom van de Selecão, maar het is lastig daarin een plaats te veroveren', zei de aanvaller in de Braziliaanse krant O Tempo. De Duitse nationale ploeg is een mooi alternatief om toch tot een interlandcarrière te komen.

'Ik zie ook geen probleem voor mij om onder Löw te spelen. Na vijf jaar in Duitsland ben ik ingeburgerd', aldus de 28-jarige Braziliaan. 'Als er een toenadering komt, dan zou ik goed bij mezelf te rade gaan.'

Raffael maakte in 2009 met een transfer van FC Zürich naar Hertha BSC zijn entree in Duitsland. Na zijn overgang naar Dinamo Kiev in 2012 speelde hij in 2013 een half jaar op huurbasis voor Schalke 04, voor hij afgelopen zomer werd ingelijfd door Borussia Mönchengladbach.

Met negen doelpunten en vier assists heeft Raffael zich laten gelden in de Bundesliga voor Borussia Mönchengladbach, en laten zien de vijf miljoen euro transfersom waard te zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen