Ook Van der Gaag in gesprek met Motherwell

Reacties

Naast Robert Maaskant is Mitchell van der Gaag kandidaat voor de vacature bij Motherwell. De Schotse club heeft vrijdag ook met déze oude bekende gesproken.

Ook Van der Gaag in gesprek met Motherwell

Motherwell is op zoek naar een opvolger van de vorige maand opgestapte Stuart McCall. Van der Gaag, die vanaf 1997 vier jaar speelde voor The Steelmen, is een van de potentiële opvolgers. Afgelopen vrijdag zaten de twee partijen tegenover elkaar.  

Van der Gaag was tot september 2013 trainer in Portugal. Een hartprobleem maakte een voortijdige einde aan zijn dienstverband met Belenenses, maar inmiddels is hij weer helemaal klaar voor een vervolg van zijn carrière als coach. In april meldde hij dat de artsen ‘geen enkel risico’ zien voor een comeback.

Of dat gaat gebeuren bij Motherwell is nog de vraag. De Schotse club heeft meer kandidaten gesproken voor de vacature en heeft komende week ook nog enkele afspraken staan. Onder anderen Robert Maaskant, die eveneens als speler uitkwam voor Motherwell, heeft ook al een onderhoud gehad met The Steelmen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.