Ook Marseille in de race om Rekik

Reacties

PSV hoopt nog altijd op een terugkeer van Karim Rekik, maar moet in dat kader rekening houden met andere geïnteresseerden. De centrale verdediger van Manchester City staat namelijk ook in de belangstelling van Olympique Marseille.

Ook Marseille in de race om Rekik

Afgelopen seizoen verhuurde de huidige kampioen van Engeland de talentvolle Rekik aan PSV. Of Manchester City hem ook in de komende jaargang elders gaat stallen, is niet bekend, maar de eenmalige international hoeft niet bang te zijn voor een gebrek aan belangstelling.

Olympique Marseille zou hem graag binnenhalen. Bij de Franse topclub is de technische leiding in handen van de Argentijnse coach Marcelo Bielsa, van wie bekend is dat hij graag met jonge talenten werkt. Vooralsnog meldt de verdediger zich op maandag 7 juli bij zijn oorspronkelijke werkgever Manchester City.

De linksbenige Rekik speelde afgelopen seizoen 25 competitiewedstrijden namens PSV en was daarin één keer trefzeker. Zijn goede spel leverde hem een plaats in de voorlopige WK-selectie van bondscoach Louis van Gaal op, maar bij de laatste schifting viel hij af voor de 23-koppige groep die nu furore maakt in Brazilië.

Volg Oranje op de voet met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.