Manchester City eist Rekik voor komend seizoen weer op

Reacties

Karim Rekik moet deze zomer beginnen bij Manchester City. De verdediger moet zich op 7 juli melden bij de A-selectie van Manuel Pellegrini. Daarmee is een terugkeer naar PSV voorlopig even van de baan.

Manchester City eist Rekik voor komend seizoen weer op

City heeft aan de speler laten weten dat een nieuwe verhuurperiode op dit moment niet aan de orde is. Rekik heeft daarop laten weten dat hij wel reëel zicht op speeltijd hoopt te krijgen.

Dat zou de technische leiding van de Engelse kampioen Rekik kunnen geven door hem in te schrijven voor de Champions League. City mag namelijk maar twintig spelers registreren voor dat toernooi. Het signaal dat hij tot die selectie behoort, zou voor de verdediger veel waarde hebben.

Hoewel Rekik inmiddels officieel is ingelicht over deze beslissing, heeft PSV van City nog niets gehoord. Dat zou erop kunnen duiden dat een nieuwe uitleenperiode aan de Eindhovenaren later in de voorbereiding tóch nog mogelijk is. PSV kan daar feitelijk weinig mee en zal moeten doorschakelen. Vlak voordat hij bij Ajax tekende toonde Marcel Brands namens PSV interesse in Nick Viergever, maar hij bleef bij zijn keuze voor Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.